Cool nordiske boliger

Dec 12, 2017

Bokpublicering. Kontoret medverkar med två projekt i Archipress M förlags Cool nordiske boliger. Redaktör och författare Marianne Ibler, 2017.

FullSizeRender[6].jpg
FullSizeRender[7].jpg
FullSizeRender[8].jpg
 
 

Arkitektkonstellation vinner byggrätter för radhus i framtida Brunnshög, Lund

Nov 30, 2017

John Robert Nilsson Arkitektkontor är ett av de vinnande kontoren, som i samarbete med kollegorna Lindvall A & D, Elding Oscarson och Johannes Norlander Arkitektur ska utforma 11 st planerade stadsradhus i den framtida stadsdelen Brunnshög i Lund. Fyra radhuslängor om sammanlagt 28 unika stadsradhus, där arkitekterna själva är byggaktörer och fastighetsutvecklare, har fördelats mellan fyra olika arkitektkonstellationer. Byggstart är planerat till 2019.

https://www.mynewsdesk.com/se/lund/pressreleases/arkitekter-bygger-unika-radhus-i-brunnshoeg-2276733

arkitektradhusVY - John Robert Nilsson
 
 

Handfat

Nov 7, 2017

Tillverkning av handfat i Carrara-marmor, för privatkunds räkning. 

IMG_5611.jpeg
 

Svenska Villor, Small Medium Large X-Large

Okt 24, 2017

Bokpublicering. Kontoret har blivit utvalt att medverka med projektet Villa Överby i Arkitektur Förlags nya publicering -en inventering av 2000-talet: Svenska Villor, Small, Medium, Large, X-Large, 2017, Redaktör: Dan Hallemar. Boken är en sammanställning av de ..intressantaste och mest nyskapande villorna under 2000-talet. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender[5].jpg
 
 

News in Nordic Architecture

Okt 24, 2017

Bokpublicering. Kontoret medverkar med det nyligen färdigställda projektet Villa L, i den nya boken News in Nordic Architecture, Nyheder i nordisk arkitektur 2017, Förlag: Archipress M, Redaktör och författare: Marianne Ibler. 

FullSizeRender[1].jpg
FullSizeRender[4].jpg
 
 

Bostadsdagen 2017, Seminarium

Okt 24, 2017

John Robert Nilsson var en av talarna på Fastighetsvärldens seminarium, Bostadsdagen 2017, i Spegelsalen på Grand Hotel. En heldag om politik, marknad och investeringsläge för bostäder. På temat Compact living, Hur utformas en liten lägenhet så intelligent att den ändå erbjuder god boendestandard? talade Robert bl a. om John Robert Nilsson Arkitektkontors samarbete med konsultbolaget Compact Solutions.

https://www.fastighetsvarlden.se/seminarier/bostadsdagen-2017/

IMG_3640.JPG
 
 

Golvplank

Maj 12, 2017

Fantastiskt att få arbeta med skickliga hantverkare. 50 cm breda HeartOak golvplankor från Dinesen. Privat villa i Stockholm.

 
 

New Nordic Gardens

Mar 22, 2017

John Robert Nilsson Arkitektkontor har blivit utvalda att medverka i  boken New Nordic Gardens, Scandinavian Landscape Design, Thames & Hudson 2017, text Annika Zetterman. Bl a. visas vårt projekt Havsbadet, Stockholms skärgård.

 
 

Samtal om arkitektur och konst på Bukowskis

Feb 9, 2017

John Robert Nilsson, Ilse Crawford och Eva Seeman möttes i ett samtal kring arkitektur, konst och design i de moderniserade lokalerna på Arsenalsgatan. John Robert Nilsson Arkitektkontor har haft övergripande ansvar för ombyggnaden. Studio Ilse har stått för inredningen av bl.a. reception, värderingsrum och kök. Eva Seeman är specialist på design och modernt konsthantverk på Bukowskis.

 
 

Invigning av Bukowskis

Dec 13, 2016

Den 5 december har Bukowskis Auktioner slagit upp portarna till sina nyrenoverade lokaler vid Berzelii Park, som vi är stolta över att att ha ritat.

Bukowskis_1.JPG
Bukowskis_2.jpg
Bukowskis_3.jpg